Byåsen_logo - gammel skal ikke brukes

Byåsen-tap

Byåsen fant ikke veien forbi Bietigheim-målvakt Tess Wester lørdag kveld, og endte opp uten poeng.

Byåsen Håndball Elite spilte lørdag sin siste hjemmekamp i EHF-cupens gruppespill mot tyske Bietigheim i Trondheim Spektrum. Byåsen ønsket å revansjere 39-33 bortetapet mot tyskerne i januar.

Det var likevel gjestene som var best også de første tretti i Trondheim lørdag kveld. Byåsen kom ikke gjennom i angrep, og fikk ikke satt sitt eget forsvar. Til pause var Bietigheim foran med fire mål på stillingen 12-16.

Det startet bedre etter hvilen. Byåsen-keeper Tonje Haug Lerstad stod som en vegg de første tolv minuttene av den andre omgangen, og slapp bare inn ett mål. Dessverre storspilte Tess Wester i målet på motsatt banehalvdel, og Byåsen satte bare tre av sine sjanser  i løpet av den samme perioden.

Byåsen gjorde mange pasningsfeil, og ble umiddelbart straffet med mål i mot. Når det gjenstod ti minutter av kampen, var Bietigheim foran med seks mål.

Bietigheim var disiplinerte bakover, og stoppet Byåsen allerede i ankomstfasen. Byåsen forsøkte seg på utgruppert forsvar de siste spilleminuttene uten at det gav store resultater. SG BBM Bietigheim vant komfortabelt 28-23.

Byåsen er dermed ute av EHF-cupen, og har ikke multighet for kvartfinalespill.

Byåsen -  SG BBM Bietigheim 23-28 (12-16)