Glassverket med trener Geir Oustorp kapret nytt poeng fra lederlaget i gruppa.

Uavgjort for Glassverket

Glassverket klarte også i bortekampen å knipe poeng fra gruppeleder Nykøbing Falster i EHF-Cup.

Da de to lagene møttes i Drammen, endte kampen 25-25. I returoppgjøret i Danmark lørdag ble det til slutt 32-32.

Det så lenge ut til at Glassverket skulle få med seg begge poengene hjem fra dette oppgjøret. Halvveis var det nemlig gjestene fra Drammen som ledet 20-15. Lagene fulgte hverandre til drøyt halvspilt førsteomgang før Glassverket fra 10-10 fikk et lite overtak, og førte resten av omgangen. Etter hvilen klarte Glassverket også å holde seg foran. Ledelsen vekslet fra to til fem mål, og de var også foran da det bare gjensto frem minutter av kampen. Da viste tavla 30-28 til Glassverket. I sluttminuttene scoret Emilie Christensen to mål for Glassverket, men det var dessverre ikke nok. Nykøbing Falster scoret fire mål i samme periode, og dermed ble det uavgjort også i denne kampen.

Emilie Christensen ble Glassverkets toppscorer med i alt 10 scoringer. Nærmest henne fulgte Tiril G. Merg med 5 scoringer.

Kristina Kristiansen ble toppscorer for NFH Nykøbing Falster Håndboldklub med i alt 7 mål.

Glassverket måtte tåle 2 x 2 minutters utvisninger, hjemmelaget 1 x 2 minutter.